La vila es convertirà així en el primer municipi gironí en acollir part de les projeccions d’aquest festival de referència en el seu àmbit

 

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport EUSES projectarà el vespre del dia 26 de febrer fins a set curtmetratges on l’esport i la diversió hi estan garantits

_____________________________________________________________________________

Per primera vegada, Salt es prepara per a tenyir-se d’emocions, esport i creativitat amb l’arribada de la 14a edició del BCN Sports Film, un esdeveniment que fusiona la passió per l’esport i l’art cinematogràfic. La Fundació Barcelona Olímpica, el Consell Esportiu del Gironès i EUSES, presenten un espectacle de pura adrenalina que promet captivar a l’audiència.

Una vegada més, el BCN Sports Film 2024 ha atret l’atenció global del públic amb la participació de més de 3.500 produccions de 87 països diferents. Després de la selecció per part del jurat oficial, el festival comptarà amb un total de 25 sessions repartides en diferents seus. Sessions per a tots els gustos: documentals històrics, històries de ficció, animació, humor, esport extrem…, cadascuna dissenyada per a oferir una immersió en l’univers del cinema esportiu.

SALT, PRIMERA SEU GIRONINA!

 

Com a novetat, enguany s’incorpora un municipi gironí a la programació oficial, i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport EUSES – Campus de Salt acollirà una de les sessions de l’edició. L’acte tindrà lloc el dilluns 26 de febrer a les 19.30 hores.

Amb el títol SPORT OUTDOOR gaudirem de 7 projeccions d’adrenalina pura amb els esports més extrems. En total, 1 hora i 26 minuts dedicats a emocionants aventures a l’aire lliure:

  1. BANGKOK BARCELONA ON FOOT
  2. COSTA BRAVA, ROCA NUA
  3. WALKING ON CLOUDS
  4. 100 YEARS OF SAILING OBSESSION
  5. ESPORTS360: PORTAL ATTACK
  6. CANCIÓN MALDITA
  7. SANTORINI, THE PARADISE OF PARKOUR 

La sessió serà gratuïta, però cal adquirir les entrades per poder-hi assistir. RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ!

Prepara’t per a viure la màgia del cinema esportiu!