Mig centenar de persones van acudir ahir a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport EUSES per veure els set curtmetratges  de la sessió ‘Sport Outdoor’ amb els esports més extrems i amb imatges inoblidables

 

Malgrat que pràcticament s’havien esgotat la reserva d’entrades gratuïtes, la forta pluja d’ahir al vespre al municipi va acabar restant afluència a la cita _____________________________________________________________________________

Bona acollida ahir a Salt del BCN Sports Film Festival 2024, que per primera vegada es podia veure en un municipi de les comarques gironines, ja que el municipi del Gironès s’ha convertit en la primera seu gironina del prestigiós certamen, que enguany ha arribat a la catorzena edició. Mig centenar de persones van assistir ahir a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport Euses de Salt per seguir, durant pràcticament una hora i mitja, les set projeccions del certamen, on els esports més extrems van garantir l’adrenalina a tots als assistents que van poder gaudir també d’imatges inoblidables d’aquests curtmetratges i dels seus paisatges a l’aire lliure. El cert és que la reserva de les places pràcticament s’havia esgotat en els dies previs a l’esdeveniment, però la forta pluja d’ahir al vespre va restar afluència de públic.

La sessió “Sport Outdoor” d’aquest  dilluns 26 de febrer a EUSES – Campus de Salt, va comptar amb la presència Francesc Terrón, director de la Fundació Barcelona Olímpica, Adrià Martin, director del Grau de CAFE; Jordi Subils, regidor d’Esports de Salt; Anna Julià, representant territorial d’Esports a Girona i Elena Díez, directora del Consell Esportiu del Gironès. Els espectadors van experimentat l’adrenalina pura i les emocions intenses dels esports més extrems, portats a la pantalla gran amb una intensitat incomparable. La jornada va oferir una selecció de pel·lícules que van capturat l’essència de les emocionants aventures a l’aire lliure, transportant al públic a llocs remots i apassionants. Des de la vibrant “Bangkok Barcelona a peu” fins a la fascinant “Costa Brava, Roca Nua”, cada curtmetratge va oferir una visió captivadora de la naturalesa i l’aventura.

Una vegada més, el BCN Sports Film 2024 ha atret l’atenció global del públic amb la participació de més de 3.500 produccions de 87 països diferents. Després de la selecció per part del jurat oficial, el festival ha programat un total de 25 sessions repartides en diferents seus. Sessions per a tots els gustos: documentals històrics, històries de ficció, animació, humor, esport extrem…, cadascuna dissenyada per a oferir una immersió en l’univers del cinema esportiu.