Avui a partir de les 21 hores s’estrena el darrer programa a través de l’emissora municipal de Ràdio Salt, al 97.7 de l’FM, amb un programa especial que es va gravar al saló de plens

 

Aquest curs s’ha canviat el format i quinzenalment es feia el programa amb produccions de docents i alumnes, mensualment una tertúlia amb experts per temes propers als saltencs i un cop al mes un recull de les millors produccions

 _____________________________________________________________________________

Uns 200 alumnes de tots els centres educatius de Salt han participat activament en el desenvolupament de la cinquena temporada del programa Ràdio Escola que s’emet per l’emissora municipal de Ràdio Salt, a través del 97.7 del dial de l’FM.

Aquest programa de ràdio escolar i comunitari arriba avui al final de temporada amb un programa especial que es va gravar al saló de plens fa uns dies amb els instituts i escoles participants. L’emissió es podrà seguir avui a partir de les 21 hores i s’ha previst la reemissió divendres a les 11.30 hores del matí, dissabte a la una de migdia i diumenge a les cinc de la tarda.

Per al programa de tancament, els alumnes de l’escola El Veïnat assumeixen la secció “Vull català”, on parlaran sobre el fet d’anar a comprar al mercat, mentre que els estudiants de l’escola Les Arrels explicaran una notícia d’actualitat del municipi i cantaran la canço “Feliçorionak”. Per acabar, els alumnes de l’institut Salvador Espriu entrevistaran a l’arxiver municipal, Frederic Mayol. Dins de l’apartat “Salt entremat” els mateixos alumnes parlaran del ‘bullying’.

En aquest curs s’han fet canvis significatius al programa que han rebut una bona resposta per part de l’audiència. Enguany s’ha apostat perquè de manera quinzenal el programa de Ràdio Escola es fes amb les produccions fetes per part de docents i alumnes dels centres educatius de Salt, mensualment s’ha efectuat una tertúlia que han presentat i dinamitzat Pep Tort i Irene Bonaventura i que s’han tractat temes diversos amb la participació de mestres, professors, joves de la Fàbrica Jove, mares i pares i tècnics de l’Ajuntament.

Els alumnes han estat els artífexs de nou dels programes d’aquest curs i s’han realitzat cinc tertúlies. Un cop al mes, el programa es nodria de les millors produccions fetes en aquestes cinc temporades de Ràdio Escola.

El regidor d’Educació, Adrià Martín, també va participat en una d’aquestes tertúlies i destaca que “el programa Ràdio Escola és enriquidor des de diversos punts de vista, ja que la implicació dels alumnes amb la tria i confecció dels continguts els vincula directament al municipi de Salt i allò que hi passa i disposar de Ràdio Salt perquè n’emeti el contingut permet que aquesta feina arribi a tota la població”.