Durant la segona quinzena del mes de setembre es varen control•lar més de 450 VMP

S’han retirat a dipòsit 18 VMP

La policia local de Salt a portat a terme durant la segona quinzena del mes de setembre, una campanya intensiva de control de patinets elèctrics a diferents punts del municipi.
Aquesta actuació específica ha permès controlar 452 patinets, realitzar 234 denúncies i retirar a dipòsit 18 vehicles de mobilitat personal (VMP).
Els dispositius, formats per 1 agent de paisà, 1 vehicle patrulla i un motorista, s’han realitzat en diferents franges horàries i a diferents punts del municipi. Aquests controls, on s’informava als usuaris de VMP de la normativa actual de circulació que s’aplica a aquests tipus de vehicle, han format part d’una campanya informativa per repartir un díptic als usuaris de VMP on es recorda les normes de circulació i d’ús d’aquests vehicles.
La regidora de seguretat ciutadana Margarida Gallardo, valora molt positivament la campanya intensiva realitzada i considera important no abaixar la guàrdia en el control d’ús d’aquests vehicles, per tal de garantir la seguretat dels vianants i dels propis usuaris.
La regidora afegeix que es continuaran realitzant els controls periòdics habituals, però remarca que durant l’any es preveuen diferents actuacions específiques com la d’aquesta segona quinzena de setembre per garantir la convivència entre vianants i usuaris de VMP.