La convocatòria s’adreça a artistes i professionals de les arts escèniques que vulguin dur a terme un projecte al Centre de Creació d’Arts Escèniques El Canal de Salt

El termini de presentació de sol·licituds s’obre el dia 24 de maig i finalitza el 7 de juny i permetrà que una trentena de companyies puguin fer residència

Les companyies seleccionades podran fer una residència a l’equipament entre setembre  de 2024 i el desembre de 2025

________________________________________________________________________________

El Centre de Creació d’Arts Escèniques El Canal de Salt obre a partir d’avui 24 de maig la convocatòria del Programa Espais de Creació 2024-2025, amb el qual ofereix la possibilitat de realitzar breus estades artístiques i tècniques als diferents espais de l’equipament amb un acompanyament tècnic.

Es tracta d’una nova convocatòria que d’El Canal com a espai de creació i de foment de les arts vives del territori que permetrà que una trentena de companyies puguin fer residència a l’equipament municipal de Salt.

El programa s’adreça a tot tipus de formes i disciplines artístiques vinculades amb les arts escèniques i s’hi poden presentar artistes i companyies amb un projecte d’arts vives que vulguin desenvolupar a partir del proper octubre. El termini de presentació és del 24 de maig al 7 de juny i la convocatòria es resoldrà el proper mes de setembre.

Les característiques del programa són les següents:

  • Es tracta d’un programa pensat per fer estades per a usos concrets, com trobades inicials, residències tècniques o residències artístiques de projectes estrenats o per estrenar.
  • Ofereix suport logístic i d’espai i un acompanyament tècnic. No està dotat de participació econòmica.
  • Per a estades breus, entre una i dues setmanes.

La documentació a presentar i els procediments a seguir per apuntar-se al Programa estan detallats a la pàgina web d’El Canal.

Concórrer a aquesta convocatòria no és incompatible amb altres convocatòries del centre en suport i foment a la creació escènica.