L'Ajuntament de Salt millora la salut dels arbres de la Plaça de la Vila

S’ha dut a terme una actuació de poda per reformar l’estructura de l’arbrat amb una capçada més continguda i segura.

 

L’Ajuntament de Salt ha dut a terme aquesta setmana una actuació de poda extraordinària a la Plaça de la Vila, a la zona del pedró on està situada l’església de Sant Cugat, amb l’objectiu de millorar la salut dels arbres de la zona i deixar-los amb una estructura més continguda i segura. Des dels serveis tècnics han apostat per dur a terme aquesta tasca per minimitzar el risc de fractura.

 

Aquest tipus d’actuació no serà en cap cas generalitzada a la resta de podes que s’executen i se centra, bàsicament, en “deixar només l’estructura madura de l’arbre i obligar-lo a rebrotar per crear una nova capçada reformada”. Un cop realitzat aquest treball, “la brotada serà abundant i homogènia i només caldrà eliminar els rebrots del tronc que puguin molestar el pas dels vianants”.

 

L’actuació a la Plaça de la Vila s’ha dut a terme al mateix que s’estan fent els habituals treballs de poda a la resta del municipi. En aquest sentit, recentment i entre altres punts, s’han fet actuacions al barri dels Escriptors i al carrer Marquès de Camps. 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies