Un mapping a la façana de la Coma Cros rebrà la comitiva dels Reis d'Orient a Salt

 

L’espectacle audiovisual acompanyarà ses majestats des de la tarima on, posteriorment, es dirigiran a tots els assistents.

 

La cavalcada dels Reis d’Orient a Salt comptarà enguany amb la novetat d’un mapping que es projectarà a la façana de la Factoria Coma Cros de la vila. Aquest acompanyament audiovisual es visualitzarà per cadascun dels Reis d’Orient quan es dirigeixin a la tarima que, com és tradició, estarà instal·lada a la plaça 1 d’octubre.

 

L’espectacle davant la Coma Cros començarà 20 minuts abans de l’arribada dels Reis, amb una ambientació amb llums i música. A mesura que les comitives vagin arribant a la plaça 1 d’octubre, s’aniran situant per fer una filera de recepció que, juntament amb un camí il·luminat amb un focus, rebrà els Reis d’Orient.

 

El mapping es projectarà a la façana centra de la Coma Cros i té una durada aproximada de cinc minuts. Un cop finalitzi la projecció, ses majestats faran els seus parlaments i la cavalcada finalitzarà amb un petit castell de focs artificials.

 

 

Campament reial i recorregut

El diumenge 5 de gener, de dos quarts de quatre a un quart de set de la tarda, el campament reial estarà instal·lat a la Pista Poliesportiva de Salt des d’on els més petits podran gaudir de diverses activitats. 

 

Pel que fa a la cavalcada, començarà a les set del vespre i s’allargarà fins a dos quarts de nou. El recorregut començarà des del carrer Miquel Martí i Pol, seguirà per Mercè Rodoreda, Major, Santa Eugènia i Sant Antoni, fins arribar a la plaça 1 d’Octubre.

 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies