L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Salt impulsa un programa de beques en arbitratge esportiu

Quatre saltencs i saltenques han participat en una primera edició i ja estan arbitrant

 

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt, ha posat en marxa un projecte de beques per a joves dins l’àmbit de l’arbitratge esportiu. Quatre saltencs i saltenques han participat en la primera edició i, avui en dia, ja estan exercint. El projecte està destinat a joves de 16 a 21 anys que resideixen o estudien a la vila de Salt i forma part del programa Referent d’Ocupació juvenil, una iniciativa finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 

La proposta s’ha centrat a impulsar unes beques que permeten realitzar les formacions necessàries per fer les tasques d’àrbitre (Federació Catalana de Bàsquet) i tutors/es de joc (arbitratge de futbol de la lliga de nenes i nens no federats del Consell Esportiu del Gironès). 

 

Quatre joves han participat en la formació que s’ha impartit des del Consell Esportiu del Gironès i ja han debutat. 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies