Salt serà la seu aquest dimarts 12 de novembre d'una jornada d'innovació empresarial i emprenedoria social

Emmarcada dins el programa Co-Creix de suport a l’emprenedoria a les comarques gironines comptarà amb la participació de Mohamed El Amrani, Maria Rosa Terradellas, Jordi Reixach i Guillaume Teyssie.

 

La jornada, organitzada pel Viver d’empreses i l’Espai Municipal d’Ocupació de Salt amb la col·laboració de l’associació Azahara, es durà a terme a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros.

 

L’Auditoria de la Factoria Cultural Coma cros de Salt serà la seu aquest dimarts 12 de novembre de la jornada d’innovació empresarial i emprenedoria social que porta per nom Connectant idees i persones. La iniciativa impulsada pel Viver d’empreses i l’Espai Municipal d’Ocupació de l’ajuntament saltenc forma part del programa Co-Creix d’impuls a l’emprenedoria a les comarques gironines i compta amb la col·laboració de l’associació Azahara, la Diputació de Girona i el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea.

 

La jornada s’iniciarà a les nou del matí amb la recepció i acreditació dels assistents i, després dels parlaments de benvinguda, a partir de les deu del matí es donarà pas a les càpsules formatives.

 

La primera d’elles, El mètode Pentagrowth: com dissenyar un model de negoci exponencial anirà a càrrec de Guillaume Teyssie, consultor de l’empresa Ideas for Change. 

Posteriorment, el professor de màrqueting i innovació de la UdG parlarà sobre l’Storytelling aplicat a l’empresa. 

 

Empreses amb ànima social és el nom de la càpsula que impartirà Maria Rosa Terradellas, professora de pedagogia de la UdG, mentre que l’emprenedor i comunicador Mohamed El Amrani serà l’encarregat de dinamitzar el networking que es durà a terme abans de la cloenda.

 

L’acte es clourà amb una visita al Viver d’Empreses de Salt. 

Compartir la notícia

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies