L'Ajuntament de Salt i la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies planifiquen millores en aspectes formatius, comunicatius i laborals

Representants de l’Ajuntament de Salt i del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya s’han reunit per tractar diversos aspectes relacionats en aconseguir més eines per tractar el dia a dia del municipi en aspectes com la formació, la recerca laboral o la comunicació amb les comunitats que viuen al municipi.

 

En aquesta línia, des del consistori i tal com explica l’alcalde de Salt, Jordi Viñas,“hem fet diverses peticions al departament que van des de reforços de personal, l’externalització de serveis o suport en les entrevistes en casos de barrera lingüística”.

 

Per la seva banda, Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, ha explicat que “tenim un munt de reptes a sobre la taula que entre totes les administracions hem de superar i la reunió de treball amb els representants de l’Ajuntament de Salt van en aquesta direcció”.

 

Durant la trobada també s’ha exposat la necessitat de millorar la formació per a personal municipal de diverses àrees amb l’objectiu d’adaptar l’administració local a les característiques de Salt.

 

Millorar la difusió

D’altra banda, també s’ha acordat la necessitat de disposar de més recursos per potenciar la difusió d’informacions, millorar la interacció i donar a conèixer les activitats que es duen a terme a través de xarxes socials i poder-ho fer en diferents idiomes.

 

A la reunió de treball també hi ha assistit la regidora de Serveis Socials, Margarita de Arquer, la directora territorial del departament, Marta Casacuberta, i tècnics de les dues administracions. 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies