L'alcalde de Salt visita els casals municipals

L’Alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el regidor Min Cunill van visitar divendres 12 de juliol els casals d’estiu municipals. A l’Escola del Pla, els nens i nenes els van rebre al pavelló de l’escola i els van explicitar les activitats que fan al casal i l’alcalde els va preguntar quines els faria il·lusió que s’hi incloguessin l’any vinent. 

 

 

Immediatament l’alcalde i el regidor van visitar el Casal Esportiu del Pavelló Municipal on també van recollir propostes de novetats per l’any vinent i els infants van escoltar les advertències de l’alcalde pel que fa a l’actitud i la conducta que s’ha de tenir a la piscina.

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies