Salt treballa per millorar els espais per a gossos del municipi

L’Ajuntament de Salt ha iniciat una campanya de millora dels espais destinats als gossos que hi ha al municipi. Properament s’iniciaran reformes al pipi-can del Parc Monar, on es canviarà la font actual i es posarà una nova tanca perimetral, més alta i més robusta que l’actual.

La voluntat de l’Ajuntament és de reformar progressivament els altres pipi-cans de la vila. La renovació del pipi-can del Parc Monar era una petició dels usuaris de la instal·lació, la més gran del municipi. En total la substitució de la font i la nova tanca -que serà més alta- suposarà una inversió aproximada de 13.000 €. 

Per altra banda, està previst habilitar un camí perquè es puguin passejar gossos sense que vagin lligats que anirà de l’actual local del Centre Naturalista, a les deveses, fins a l’aiguamoll del veïnat. Amb un recorregut de prop de 600m. El camí s’adequarà, es senyalitzarà i s’equiparà amb papereres. El nou espai serà d’us compartit entre vianants, cotxes i bicicletes, per aquesta raó s’ha buscat que fos un lloc sense gaire trànsit rodat. L’espai està previst perquè els gossos -que no siguin de races considerades potencialment perilloses- puguin anar deslligats, però sempre controlats pels seus propietaris. 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies