Visita del Síndic de Greuges a Salt el pròxim 9 de juliol

El Síndic de Greuges de Catalunya visitarà Salt el dimarts 9 de juliol amb l’objectiu d’atendre als saltencs i saltnques que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l’Administració pública.

 

D’altra banda també s’escoltarà als ciutadans que presentin temes contra les empreses que presten serveis d’interès general com llum, aigua i gas entre d’altres. 

 

Les visites es faran al Mas Mota (Espai Lector), de la plaça Catalunya, 17. Caldrà concertar l’entrevista prèviament trucant al telèfon gratuït 900.124.124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat

 

Què és el Síndic de Greuges?

El Síndic de Greuges és una institució que té la funció de defensar les llibertats públiques i els drets fonamentals dels ciutadans. Té la funció d’atendre les queixes de totes les persones que es troben desprotegides davant l’actuació, o falta d’actuació, de les administracions.

 

D’altra banda, vetlla pel bon funcionament de l’Administració de la Generalitat, els ajuntaments, les diputacions i els consells comarcals.

 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies