Torna el Salt Obert per Vacances amb un munt d'activitats lúdiques per divertir-se i fer relacions veïnals a l'estiu


Per segon any consecutiu arriba el ‘Salt Obert per Vacances’, organitzat per la comissió d’Infants i Joves del Pla comunitari, amb una programació d’activitats en forma familiar i de tarda-vespre durant les tres primeres setmanes de juliol amb l’objectiu de promoure espais lúdics i de trobada per a la millora de la convivència.

 

Zumba, cinema a la fresca, kayak, capoeira, jocs gegants, identificació de rastres i petjades d’animals, dansa africana, passejada botànica i vista a l’hort-jardí de l’Ateneu de la Coma Cros…Són només algunes de les propostes que inclou el farcit programa del Salt Obert per Vacances elaborat a partir de les opinions de més de dues-centes persones, infants, joves i adults, i amb el suport i la col·laboració de les associacions de veïns i veïnes de Salt.

 

Les activitats, que es realitzaran de dilluns a divendres sempre a les tardes o nits, aniran a càrrec de diferents entitats saltenques, 13 en total, i s’emplaçaran en diferents indrets de la vila per tal de diversificar l’oferta i facilitar la participació de tota la ciutadania. Aquest any la programació, que anirà de l’1 al 19 de juliol, culminarà amb una gran festa holyi de l’aigua, activitat molt demandada a les enquestes.

 

La iniciativa forma part de la programació del Pla comunitari d’infants, joves i famílies, promogut per l’Ajuntament, el CBS i implementat pel Casal dels Infants i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” en el marc del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI).

 

Consulta tota la programació d’activitats clicant aquí.

 

Compartir la notícia
Close Menu