Sergio Valero guanya el concurs de disseny dels gots de la Festa Major de Salt

Sergio Valero ha guanyat per segona vegada consecutiva el concurs de disseny dels gots reutilitzables d ela Festa Major de Salt. Enguany, es celebren vint anys d’aquest certamen organitzat per l’Àrea de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Salt. El veredicte l’ha fet públic el regidor d’educació i joventut, Min Cunill.

 

El disseny es titula King Chaos, on es poden observar dibuixos representatius del teixit associatiu de la vila com són: els Marrecs de Salt, la Banda del Rec, els Diables d’en Pere Botero, les Cuineres de Salt, Salt Somriu, la llúdriga de Salt, els Gegants de Salt, la Fira del Cistell, la Fira del Planter i les guitarres de la Festa Major, entre d’altres.

 

En total s’han presentar vint-i-tres propostes de joves des dels dotze fins als vint-i-nou anys. El jurat ha valorat molt positivament la varietat de les propostes presentades, i des de l’organització es valora molt positivament la participació de l’alumnat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic de l’Institut Salvador Sunyer de Salt, que dins el seu currículum acadèmic han augmentat el nivell del concurs. 

 

Compartir la notícia

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies