Salt es suma a la XX Setmana sense fum

Aquesta és la XX Setmana sense fum i Salt s’adhereix a la causa amb un seguit d’actes organitzats per l’àrea de Salut de l’Ajuntament.

 

En primer lloc, el dimecres 29 de maig a les 10h del matí al programa de Ràdio “Salt Maia” de Ràdio Salt es parlarà del tabac i els seus efectes nocius per la salut amb la Dra. Angie Lladó de l’ABS Salt. 

 

I el dijous 30 de maig de 09h a 13h hi haurà una Taula de sensibilització a càrrec de professionals sanitaris del CAP de Salt. Tindrà lloc a la plaça Lluís Companys. Cal destacar que professionals sanitaris de l’ABS Salt faran cooximetries, mesures de l’edat pulmonar, pressió arterial i d’altres proves mèdiques relacionades amb la salut pulmonar. 

 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies