La Fira Tèxtil del Veïnat de Salt arriba a la VII edició el proper 4 de maig


El dissabte 4 de maig es celebrarà al passeig ciutat de Girona la 7a edició de la Fira Tèxtil del Veïnat de Salt. Una Fira que recorda el passat industrial de la vila i que enguany comptarà amb un total de 25 expositors artesans i nous dissenyadors que al llarg del dia mostraran les seves pròpies creacions. 

 

La mostra s’acompanyarà també d’activitats familiars i taller per introduir-se al món del fil i l’agulla. 

 

La novetat d’aquesta edició és l’exposició de vestits de carnaval de les colles locals. Es tracta d’un recull històric dels vestits que han dut els darrers anys l’Associació de Ball Kinbédeball i la Colla M’ho Passo Bé.

 

També hi haurà el mural tèxtil “Caminem juntes per a un futur igualitari” creat per catorze de les participants del Projecte Vincles del Casal dels Infants de Salt. Ha estat construït per a ser un reflex de la realitat quotidiana que afecta a les participants, però no exclusivament a elles. I és que, habitualment es relacionen amb persones amb qui no tenen en comú una mateixa característica (origen, aficions, idioma…), sense pensar que tots i totes som diferents i que es poden trobar afinitats amb altres persones que no comparteixin aquesta mateixa característica. Animen a tothom a veure la peça i reflexionar sobre aquest tema. 

 

La fira finalitzarà amb la desfilada del Veïnat Fashion Show on 8 botigues de Salt mostraran els seus productes. Hi veureu roba d’home, de dona, complements i molt més! 

 

 

Consulta i descarrega’t el programa de la Fira!

 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies