El 8 d'abril començarà la 10a edició de la Setmana de l'Activitat Física i la Salut (SAFIS)

Del 8 al 14 d’abril tindrà lloc la 10a edició de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS). Durant la setmana es faran caminades, curses escolars, jocs, sessions d’spinning, capoeira, gimcanes, divulgació d’hàbits saludables, dansa, xerrades i molt més. Tot, amb l’objectiu d’aconseguir conscienciar als ciutadans de la necessitat de ser actius.

 

Les activitats estan obertes a tots els públics, des dels infants fins als adults, i són gratuïtes

 

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut es fa anualment coincidint amb el dia mundial de l’activitat física, per tal de conscienciar la població de la necessitat de portar una vida activa i fer com a mínim 30 minuts d’activitat física al dia

Descarrega’t el programa de la SAFIS 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir la notícia
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies