L’Ajuntament està actualitzant l’ordenança de les hortes i les Deveses

L’Ajuntament de Salt ha obert un procés de consulta pública amb l’objectiu de recollir els suggeriments que les entitats, associacions i ciutadans/es vulguin fer la modificació de l’ordenança de les hortes i les Deveses fins el 3 d’octubre.

L’àrea de Medi Ambient ha informat que Salt disposa d’una ordenança de construccions i instal·lacions al Parc de les Deveses-Pla especial del sòl no urbanitzable aprovada l’any 2009, que cal adaptar-la a la nova legislació urbanística i al planejament aprovat amb posterioritat a la seva entrada en vigor i també completar i modificar alguns aspectes plantejats durant la seva aplicació.

Amb l’objectiu de millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes, i amb caràcter previ a l’elaboració del projecte d’ordenança, des de l’àrea s’ha impulsat aquesta consulta pública per recollir l’opinió de la ciutadania potencialment afectada per la futura modificació.

Per accedir a la documentació i al formulari per fer aportacions podeu fer clic aquí.

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies