La recollida comercial porta a porta permet reciclar 10 tones de paper i cartró a la setmana

Un mes després de la posada en marxa de la recollida porta a porta de paper i cartró als comerços de Salt, ja són 110 els que s’hi han acollit i la recollida oscil·la entre la tona i mitja i les dues tones diàries, el que suposa uns 9 m3 de paper i cartró cada dia. Des de la regidoria d’Entorn Natural i Medi Ambient es valora molt positivament la iniciativa que ha permès alliberar espai als contenidors, a més d’augmentar el valor del material recollit ja que no està barrejat amb altres materials.

A principis de juny l’Ajuntament de Salt va posar en marxa la recollida de paper i cartró porta a porta als comerciants que generen un volum més alt de residus d’aquesta fracció a la ciutat. Inicialment 89 comerços es van apuntar a la iniciativa tot i que actualment ja son 110 els adherits. La recollida es fa diàriament de dilluns a dissabte a partir de les 20 hores .

Amb aquest sistema es busca facilitar la feina dels comerciants, i evitar que els contenidors de les zones comercials quedin plens pels cartrons i papers de les botigues, a més de millorar la recollida selectiva, ja que s’evita que es barregin diferents fraccions.

La recollida porta a porta del paper i cartró dels establiments comercials és una de les mesures previstes en el nou contracte de neteja que va entrar en vigor el passat mes de març i que s’està desplegant progressivament. Actualment també s’ha posat en marxa una nova netejadora elèctrica i ja s’estan fent els treballs de millora i ampliació dels contenidors soterrats que s’hauran de canviar abans de final d’any juntament amb la resta de contenidors de tot el municipi així com tots els vehicles.

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies