Sin Título

Des de l'Ajuntament i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt condemnem i rebutgem rotundament els fets del passat divendres 23 de novembre, amb l'agressió a la nostra companya i treballadora del Consorci

Des de l’Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt condemnem i rebutgem rotundament els fets del passat divendres 23 de novembre, amb l’agressió a la nostra companya i treballadora del Consorci, qui afortunadament evoluciona positivament de l’agressió soferta.

Amb aquest nou comunicat, volem reiterar el nostre suport a tot el col·lectiu de treballadors i treballadores, tant del Consorci com de l’Ajuntament, en aquests moments difícils per poder superar aquest desagradable incident, així com la nostra voluntat de cercar els espais i les eines necessàries d’ajuda per a qui ho pugui necessitar.

Així mateix, també volem agrair les nombroses mostres de suport rebudes des de molts col·lectius i entitats cap als treballadors del Consorci i de l’Ajuntament.

Davant la gravetat dels fets, i per vetllar per la seguretat dels nostres treballadors, en aquests moments els serveis jurídics del consistori estan valorant personar-se com a acusació particular.

Close Menu